Какво трябва да направим, за да се сбъднат желанията ни?

Често не смогваме дори да подредим мислите си, камо ли да ги синтезираме приоритетно. Е как тогава да изпратим на Вселената своето конкретно желание, когато дори не успяваме да се съсредоточим върху него. Ще проведем кратък, но ефективен курс и след него има голяма вероятност нещата, за които мечтаете, да се сбъднат.

Правило 1: Запишете вашето желание.


Задължително запишете вашето желание старателно и по възможност с най-красивия си почерк. В днешно време щракането по копчетата на клавиатурата на компютъра прави красивото писане на ръка „мисия невъзможна”. Нека си измислим желание. Например: „Искам да имам кола!” Дали желанието е синтезирано правилно? То не може да бъде изпълнено, защото няма подсказка кога да се случи.

Правило 2: Посочете време за изпълнение на желанието.

Например: «през пролетта на 2018-та година ще имам голяма червена кола». Не е правилно мисълта ви да бъде формулирана по следния начин: «Аз ще си купя кола». Това е грешен подход. Заявката ви може да бъде изпълнена, но неизвестно кога.

Правило 3: Формулирайте мечтата си в сегашно време.


Вместо „ще си купя кола“ трябва да напишете „в процес съм на придобиване на кола“. Непременно си представете, че сте горд собственик на мечтания автомобил и седите щастлив в него.

Правило 4: Нека думата НЕ бъде забранена от вас. Не използвайте отрицанията.

„Аз не искам да съм беден“. Грешно казано. Психолози твърдят, че Вселената не приема частицата НЕ и други отрицателни думи с тази представка. Правилно: „Искам да съм богат!”

Правило 5: Пишeте от душа.


Опишете мечтата си. Как да изглежда колата, цвят, конски сили, фарове, гуми… Представете си възторга, когато гледате новата си придобивка. Напишете това, което чувствате. Запомнете едно важно правило – в никакъв случай вашето желание не бива да причинява вреда на друго човешко същество.

Правило 6: Записаното желание завършете с молитва.

Запишете желанието си и се помолете да се сбъдне. Ако вярвате в Бог – молете се на Него. Ако сте атеист измислете си свободна молитвена фраза без адресат. Изпратете символично желанието си към Вселената и се постарайте да забравите за него. Ако мислите постоянно за това, дали желанието ще се сбъдне, то тези натрапчиви мисли само ще попречат на изпълнението на „заявката”.

Правило 7: Не зацикляйте.


Не мислете, че всичко ще е ок, ако сте написали на лист желанието и сте го складирали в джоба. Не скръствайте ръце в очакване. Развивайте се. И последно, в името на мечетата си не потъпквайте всичко и всички по пътя си към целта, в името на нейното достигане.

Нека желанията ви се сбъднат … СЕГА! 🙂

474 Total Views 1 Views Today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.